Gratis forsendelse over 80 EUR
(17 produkter)
Hurtigt valg af størrelse:

SKFK


Tøjmærket SKFK afslører alt om sig selv med sit motto: "Dress the way you are, the way you feel, the way you live". Styrk din identitet, udtryk din essens, og vær opmærksom på dine omgivelser." Alle produkter i den baskiske virksomheds sortiment er baseret på originalitet, komfort, etik og bæredygtighed. Det oprindelige Skunkfunk-mærke startede som et konventionelt mærke, men har gennemgået en gradvis forandring. Den har fjernet nogle få bogstaver fra sit navn og har fjernet konventionelle stoffer, kemikalier eller uhensigtsmæssige arbejdsforhold fra sin produktion. I øjeblikket tilbyder mærket etisk og bæredygtigt fremstillet tøj af genbrugsmaterialer, økologisk bomuld og miljøvenligt Tencel. GOTS- og Fairtrade-certificeringerne, som alle SKFK-produkterne er forsynet med, er en garanti for, at du virkelig støtter forandringer med dine køb. I mærkets brede sortiment hos Ferwer finder du sporty og elegante modeller, frakker, cardigans, sweatere, trøjer, underbukser og T-shirts. Alle dele har et tiltalende enkelt design, er komfortable og praktiske.

... více

TOP PRODUKTER

SKFK Ihintza Women Dress Military Green

Oplev komforten i den elegante sort/hvide SKFK Ihintza-kjole i sort og hvid. De legende plisserede geometriske striber slanker silhuetten, og A-line-snittet fremhæver din femininitet.

120,90 €

36,28 €

SKFK Uguzne Women Dress Strawberry Pink

Pak dig ind i komfort, og fang solens stråler i en kjole med farven af saftige jordbær. Uguzne-kjolen er fremstillet af 62 % økologisk bomuld, 3 % elastan og 35 % modal.

96,90 €

29,06 €

SKFK Iradi Women Sweater Chilli Orange

Denne fint vævede sweater i 100 % økologisk bomuld er perfekt til at holde dig varm på din gåtur ...

72,90 €

21,88 €

-70%
SKFK Adaie
21,88 € 72,90 €

-70%
SKFK Betti
18,27 € 60,90 €

-70%
SKFK Aian Women Dress Navy
29,06 € 96,90 €

-70%

-70%

-70%


Kategori
Top