Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Om os

Dyk ned i virkelig bæredygtig mode hos os, som hurtigt vil få en plads i din garderobe.

Et sted tilbyder vi dig etisk kvalitetsmode fra hele verden, som har minimal indvirkning på miljøet og har en historie, der vil fange dig.
Begyndelsen af vores rejse startede tilbage i 2014, da vi for første gang introducerede det farverige mærke Inkkas i Tjekkiet.

Udsædvanlige håndlavede sko fremstillet af stoffer fra lokale producenter i Peru, produceret i henhold til Fair Trade-principper og -regler i Mexico.

Vi var begejstrede for, at du var lige så begejstret for disse farverige og originale sneakers med en historie som os, og vores idé om at tilbyde fair og etisk mode fra hele verden på ét sted blev mere og mere sandt.

Så der gik ikke lang tid, før det i 2016 lykkedes os at arrangere et samarbejde med et andet smukt og ansvarligt mærke, der fremstiller deres sko med kærlighed og af genbrugsmaterialer.

Det brasilianske mærke Perky bragte endnu mere farve og lethed til vores portefølje.

En anden milepæl, der styrkede det, vi har gået efter siden begyndelsen, var at se dokumentarenThe True Cost (anbefales til alle, der ikke har set den), som afslører de barske forhold i beklædningsindustrien og de såkaldte "sande omkostninger" i beklædningsindustrien. Fast Fashion.

I 2017 kontaktede vi Ecoalf, et ungt spansk mærke, der fremstiller veganske sko af plastik, der er fisket fra havbunden, eller miljøvenligt tøj fremstillet af økologisk bomuld eller genbrugsmaterialer såsom fiskenet eller brugte dæk.

Da vi går op i baggrunden for vores tøj, har vi i 2020 udvidet vores sortiment med et andet unikt mærke SKFK, som fremstiller deres tøj af genbrugs- eller økologisk bomuld i Spanien.

I 2022 udvidede vi vores sortiment til at omfatte en række øko-medicin, der er fri for kemikalier og ikke testet på dyr. Derudover har vi oversat vores hjemmeside til 15 sprog og sælger til hele Europa.

For hver ordre planter vi et træ!
I samarbejde med Trees.org Foundation sender vi en præmie for hvert par sko eller tøj, der sælges, svarende til et træ, der plantes i henhold til fondens aktuelle projekt. Få mere at vide på trees.org.


I år 2022 har Ferwer bidraget
* plantet over 7.350 træer
* dette vil hjælpe med at fjerne over 370 tons CO2

ifølge EPA (Environmental Protection Agency) svarer 370 tons CO2 til
- 1.450.000 miles kørt af den gennemsnitlige bil eller
- 156.400 galloner benzin eller
- 179.500 pund kul brændt eller
- 43.600.000 iPhones genopladet

Når vi bestiller nye varer, vælger vi altid den forsendelse, der har det mindste CO2-fodaftryk, og pakker hver ordre i genbrugspapir.

Solgte mærker
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategori
Top