facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Prøv 10 naturlige opskrifter mod hoste og forkølelse

Når den kolde årstid kommer, er forkølelse og hoste hyppige, men uvelkomne følgesvende for mange af os. Selvfølgelig vil mange straks gribe efter medicin fra apoteket, men hvorfor ikke også prøve nogle af de velprøvede naturlige opskrifter? I den følgende artikel præsenterer vi 10 naturlige måder at tackle hoste og forkølelse på.

Honning og citron

Honning og citron er fantastiske naturlige midler mod hoste. Honning har antibakterielle egenskaber, og citron er fyldt med vitamin C, som støtter immunsystemet. Det er nok at blande en spiseskefuld honning med friskpresset citronsaft og tage det flere gange dagligt. Dette enkle og velsmagende hjemmemiddel kan betydeligt lindre hostesymptomer og styrke dit forsvar.

Ingefærte

Ingefær er kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber og er en fremragende hjælp i kampen mod forkølelse – ikke uden grund kaldes det læge-ingefær. Forbered ingefærte ved at skrælle og skære et stykke frisk ingefær, som du derefter hælder varmt vand over. Tilsæt honning og citron for bedre smag og endnu stærkere effekt. Denne varme drik varmer ikke kun, men hjælper også med at åbne luftvejene og lindre hoste.

Hvidløg

Hvidløg er et naturligt antibiotikum, der kan hjælpe mod forkølelse. Du kan tilsætte det til supper, eller spise det råt, hvis du tør. Bland knust hvidløg med honning og tag denne blanding flere gange dagligt. Hvidløg hjælper med at bekæmpe infektioner og styrker immuniteten, hvilket er afgørende ved forkølelse.

Kamille-te

Kamille er kendt for sine beroligende virkninger og kan hjælpe med at lindre hoste. Forbered kamille-te og drik den varm. Du kan også inhalere den ved at tilsætte et par dråber kamilleolie til varmt vand. Denne te beroliger ikke kun den irriterede hals, men bidrager også til generel afslapning, hvilket er meget vigtigt, når man er syg.

Prøv vores naturlige produkter

Løg sirup

Løg sirup er et gammelt hjemmemiddel mod hoste. Skær løg i tynde skiver og drys dem med sukker eller hæld honning over. Lad blandingen trække i flere timer, indtil der dannes sirup. Tag en spiseskefuld af denne sirup flere gange dagligt. Løg har antibakterielle egenskaber og hjælper med at løsne slim, hvilket letter vejrtrækningen og lindrer hoste.

Salvie-te

Salvie er fremragende til at lindre ondt i halsen og hoste. Forbered salvie-te ved at hælde varmt vand over en teske tørret salvie. Lad det trække i 10 minutter, si det og drik det varmt. Salvie har antiseptiske egenskaber og hjælper med at berolige irriterede slimhinder, hvilket er meget gavnligt ved forkølelse.

Propolis

Propolis er et naturligt produkt fremstillet af bier, som har stærke antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Du kan tage det i form af tinktur eller pastiller. Det hjælper ved ondt i halsen og forbedrer immuniteten. Dette biprodukt er en fantastisk hjælp ved forkølelse og hoste og støtter desuden det generelle helbred.

Prøv vores naturlige produkter

Eukalyptusolie

Eukalyptusolie er fantastisk til inhalation ved forkølelse. Tilsæt et par dråber til varmt vand og inhalér dampen. Olien har desinfektionsvirkninger og hjælper med at åbne luftvejene. Inhalation af eukalyptusolie lindrer tilstoppet næse og letter vejrtrækningen, hvilket er meget vigtigt ved forkølelse.

Gurkemeje

Gurkemeje er en stærk antioxidant med antiinflammatoriske egenskaber. Tilsæt en teskefuld gurkemeje til varmt mælk og drik denne gyldne drik før sengetid. Den hjælper mod hoste og styrker immuniteten. Gurkemeje lindrer ikke kun forkølelsessymptomer, men fremmer også kroppens regenerering og forsvar.

Prøv vores naturlige produkter

Oregano-olie

Oregano-olie er et stærkt naturligt antibiotikum. Du kan tage det i kapsler eller tilsætte et par dråber til vand eller juice. Det hjælper med at bekæmpe infektioner og forbedrer kroppens samlede modstand. Denne olie er et fremragende valg for dem, der søger en naturlig måde at styrke immuniteten og bekæmpe forkølelse på.

Involver naturen og traditionelle opskrifter

Hvorfor stole kun på medicin, når vi har så mange naturlige midler lige ved hånden? Disse opskrifter vil ikke kun hjælpe med at lindre symptomerne på forkølelse og hoste, men også støtte vores generelle sundhed. Og hvem ved, måske bliver en af dem din nye favoritbehandling for forkølelse, og du vil endda nyde den.

Sdílet:
Kategori
Top