facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Aubergine-kartoffel (Solanum tuberosum)

Andre navne: kartoffel, kartoffel

Score for skade: 1 (Naturlige stoffer)


Auberginekartoflen, eller Solanum tuberosum, er en af verdens vigtigste afgrøder, der dyrkes og spises af mennesker. Denne plante, der ofte kaldes den almindelige kartoffel eller bare kartoffel, betragtes som en af verdens vigtigste fødevarekilder, og der dyrkes tonsvis af kartofler rundt om i verden hvert år. Afgrøden dyrkes i mange lande takket være dens evne til at tilpasse sig forskellige forhold og jordbund, og dens knolde har en lang række anvendelsesmuligheder i fødevareindustrien.

Kartofler spises almindeligvis ristede, kogte, stegte eller grillede og kan også bruges som ingrediens i supper, gryderetter eller salater. De forarbejdes også til mel, stivelse, semulje eller pasta til menneskeføde. Kartofler bruges også til at fremstille alkoholiske drikke som vodka eller visse typer øl. Industriel produktion er også et vigtigt anvendelsesområde, især i produktionen af kartoffelchips, pommes frites og andre forskellige former for kartoffelchips. På grund af deres høje stivelsesindhold bruges kartofler også i papir- og tekstilindustrien. Endelig må man ikke glemme kartoffelpandekager, dumplings og andre nationale specialiteter fra forskellige lande, der bruger kartofler som en grundlæggende råvare.

Aubergine-kartoffel (Solanum tuberosum) kan findes i følgende produkter

Card image
Olivenvaskegel til uld og silke 1 l
Detaljer om produktet
Card image
Olivenvaskegel til uld og silke 1 l
Detaljer om produktet
Card image
Olivenvaskegel til uld og silke - Sensitive 1 l
Detaljer om produktet
Card image
Olivenvaskegel til uld og silke - Sensitive 1 l
Detaljer om produktet
Card image
Til rengøring af vinduer 500 ml
Detaljer om produktet
Card image
Til rengøring af vinduer 500 ml
Detaljer om produktet
Kategori
Top