facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Amylopektin

Andre navne: Amylopektin

Score for skade: 1 (Naturlige stoffer)


Amylopektin er en type polysaccharid, som sammen med amylose danner grundlaget for plantestivelse. Molekylet har en forgrenet struktur og består af glukoseenheder, der er forbundet med glykosidiske bindinger. I modsætning til amylose, som er lineært og uforgrenet, har amylopektin evnen til at danne komplekse strukturer, som gør det muligt for det at absorbere større mængder vand. Denne egenskab gør det meget vigtigt i fødevareindustrien.

Amylopektin anvendes i mange fødevarer. Blandt andet i bageri- og pastaprodukter, hvor det bidrager til en ønskværdig konsistens og bedre fordøjelighed. Det bruges også i bryggeri- og maltindustrien, hvor det fremmer gæringsprocessen. Amylopektin kan også findes i mange slik- og konfektureprodukter, da dets egenskaber bidrager til deres tekstur og smag. Sidst, men ikke mindst, er det en komponent i nogle særlige fødevarer til atleter, hvor det hjælper med at give energi og samtidig fremmer restitutionen. Det er vigtigt, at amylopektin er let for kroppen at fordøje og ikke forårsager helbredsproblemer som nogle andre typer kulhydrater.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Hydro Refresh fugtgivende ansigtsspray 100 ml
Hydro Refresh fugtgivende ansigtsspray 100 ml
Detaljer om produktet
Kategori Søg efter