Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Økologisk Moringa olie 30ml

Mærke: Kvitok

11,89 €
10,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse

Koldpresset Moringafrøolie af høj kvalitet tager sig ikke kun af din hud, men også af dit hår. Det er en uraffineret olie, så den bevarer sin naturlige aroma og bløde gyldne farve.

Genskaber hudens vitalitet og elasticitet og udjævner dens farvetone. Den er også velegnet til behandling af sprukken hud med tendens til betændelse, blødgør og beroliger den. Du kan også bruge den til at behandle eksemramt hud.

Støtter hudens regenerering og virker som en antioxidant

Styrker hårrødderne, lindrer skæl og kløe

Hjælper med at beskytte og pleje kruset, krøllet og tørt hår

Vores tip: Prøv den som en intensiv behandling i form af en varm indpakning til hårkur. Det er nemt at inkorporere i din rutine ved at tilføje et par dråber til en enkelt dosis af din foretrukne body/silk lotion.Antioxidanterne og cytokininerne (plantehormoner, der fremmer cellefornyelse) i denne olie fremmer hudens regenerering og hjælper med at forhindre skader fra frie radikaler på hudvævet, hvilket hjælper med at forhindre for tidlig hudaldring. Denne olie er derfor særlig velegnet til tør og irriteret hud.

Dank være dens indhold af behensyre er den ideel til at forbedre kvaliteten af hår og hovedbund samt til at beskytte og forme tørt og kruset hår. Ved regelmæssig brug regenererer den hovedbunden, styrker hårrødderne og lindrer skæl og kløe.

De vegetabilske olier i vores sortiment er koldpressede, en meget skånsom forarbejdningsmetode, der bevarer et maksimum af naturlige vitaminer, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og andre bioaktive stoffer.

I modsætning til olieprodukter, som ikke indeholder nogen gavnlige stoffer og i bund og grund kun har én funktion - at forhindre tab af fugt - er vegetabilske olier et mere naturligt valg for vores hud. Ud over at opretholde fugt, blødgøre og udjævne huden kan deres ingredienser faktisk udnyttes af huden til dens fordel. Vi kan således løse og afhjælpe forskellige kosmetiske problemer med deres hjælp.Produktkode
  • NAV286
Solgte mærker
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Bombus        Circular Cup        Cottony        Cytoplan        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        FeelEco        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organika        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Tomms        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategori
Top