Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Økologisk kaffeolie 30ml

Mærke: Kvitok

11,89 €
10,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 7 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse

Denne uraffinerede olie af høj kvalitet er udvundet af grønne kaffebønner ved koldpresning. Bønnerne er ikke blevet ristet før presning, så de er ikke brune i farven, og aromaen er ikke "kaffeagtig". Den er lysegrøn i farven og har en diskret urtearoma.

Koffeolie anvendes især i produkter til skadet, aldrende hud og hud med cellulite, den styrker cellerne, giver huden fasthed og elasticitet.

Den har stærke antioxidante egenskaber.

Giver huden fasthed og elasticitet.

Regelmæssig massage hjælper med at fjerne cellulite.

Vores tip: Det er nemt at inkorporere i din rutine ved at tilføje et par dråber til en enkelt dosis af din foretrukne krops-/hudemulsionscreme.Den har stærke antioxidantegenskaber, beskytter huden mod de negative virkninger af frie radikaler og forhindrer dermed for tidlig aldring. Takket være dens indhold af phytosteroler og rige fedtsyreprofil absorberes den hurtigt og fremmer i høj grad hudens fugtighedsbevaring.

Selv om koffeinmolekylerne er vandopløselige, overføres nogle af dem til olien under presningen, så den endelige olie indeholder små mængder koffein og enzymer, som hjælper med at nedbryde fedt, udglatte huden og blødgøre cellulite.

De vegetabilske olier i vores sortiment er koldpressede, en meget skånsom forarbejdningsmetode, der gør det muligt for dem at bevare et maksimum af naturlige vitaminer, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og andre bioaktive forbindelser.

I modsætning til olieprodukter, som ikke har noget gavnligt indhold og i bund og grund kun har én funktion - at forhindre tab af fugt - er vegetabilske olier et mere naturligt valg for vores hud. Ud over at opretholde fugt, blødgøre og udjævne huden kan deres ingredienser faktisk udnyttes af huden til dens fordel. Vi kan således løse og afhjælpe forskellige kosmetiske problemer med deres hjælp.Produktkode
  • NAV287

Du vil måske også kunne lideSolgte mærker
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Bombus        Circular Cup        Cottony        Cytoplan        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        FeelEco        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organika        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Tomms        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategori
Top