Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR
(28 produkter)

Kimmy Candles


Den tjekkiske virksomhed Kimmy Candles, der er baseret i Rakovník, producerer miljøvenlige stearinlys og duftspredere. Virksomhedens logo er inspireret af en gammel kinesisk mønt, der bringer held og lykke og rigdom til sin ejer. Du vil også føle dig gladere med produkterne fra denne virksomhed, som blev grundlagt af Kim, der i begyndelsen selv udførte alle aktiviteter i forbindelse med produktion og ledelse af virksomheden.

Kimmy Candles Kimmy Candles er fremstillet af sojavoks suppleret med behagelige duftolier. De er ikke giftige og indeholder ingen farlige parabener eller animalske produkter, så de er velegnede til veganere. De holder i lang tid, og du kan også nyde deres originale og enkle design. Glaskrukker med trælåg eller metalbægre passer ind i ethvert interiør.

Hvis du har små børn eller et kæledyr derhjemme, og det ikke er så sikkert at have et lys med åben ild i huset, så er aroma diffusere et godt valg for dig. Du styrer selv intensiteten af duften ved hjælp af antallet af pinde, som du bruger, og du skal blot rotere en gang om ugen for at forhindre, at duften forsvinder.

... více

TOP PRODUKTER

Kimmy Candles Aroma diffusor Mango

Hvordan bruger man en diffusor?. Aromadiffusor er en af de nemmeste måder at dufte dit hjem på. .

23,90 €

Kimmy Candles Aroma diffuser Honning

Hvordan bruger man en diffusor?. Aromadiffusor er en af de nemmeste måder at dufte dit hjem på. .

23,90 €

Kimmy Candles Lille soyalys i egetræ

Hvad er et soyalys?. Siger du, at et stearinlys er som et stearinlys? Det ser uskyldigt ud, og ingen lægger nogensinde mærke til dets sammensætning.

10,90 €Solgte mærker
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategori
Top