Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR
(20 produkter)

Green Banana Paper


Det originale Green Banana Paper-mærke producerer tegnebøger og tasker til kvinder og mænd, der er Vegan Action- og PETA - Approved Vegan-certificeret, så der anvendes ingen animalske produkter i produktionen. Tværtimod er tegnebøgerne lavet af bananblade!

Banananantræer er en hurtigtvoksende plante, der kun bærer frugt én gang i livet. Når den er blevet gødet, skal plantens blade klippes af. Green Banana Paper-mærket bruger affald fra bortskaffelse af banantræer til produktionen. Bananfibrene er af høj kvalitet, stærke og vandafvisende, og mulighederne for genbrug er meget store. Det er også en ressource, der hurtigt kan fornyes.

Ud over det smukke udseende af Green Banana Paper-tegnebøgerne vil du blive begejstret over deres originale håndmalede design, der er inspireret af livet på øerne i Mikronesien, hvor mærket har sin oprindelse. Så du kan have en lokal solnedgang i lommen. Men du kan også vælge en naturlig version uden illustrationer.

... více

TOP PRODUKTER

Green Banana Paper Tribal Ocean Slim

Grønne bananpapirpunge er fremstillet på en grusomhedsfri og så naturvenlig måde som muligt. De er vandtætte og helt unikke.

24,90 €

17,90 €

Green Banana Paper Sunset Wave Slim

De grønne bananpapirpunge er fremstillet på en grusomhedsfri og så naturvenlig måde som muligt. De er vandtætte og helt unikke.

24,90 €

17,90 €

Green Banana Paper Plumeria Slim

De grønne bananpapirpunge er fremstillet på en grusomhedsfri og så naturvenlig måde som muligt. De er vandtætte og helt unikke.

24,90 €

17,90 €

-29%

-29%

-29%

-29%

-29%

-29%

-28%

-28%

Green Banana Paper Plumeria Slim

17,90 € 24,90 €

-28%

-28%


Solgte mærker
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategori
Top