Gratis forsendelse over 80 EUR
(47 produkter)

Eco Cosmetics


Det tyske mærke Eco Cosmetics fremstiller kun 100% naturlige produkter, der ikke indeholder kunstige ingredienser eller kemikalier. Alle produkter fra denne virksomhed har en streng EcoCert-certificering, som de fortjener på grund af deres høje indhold af plantebaserede ingredienser i økologisk kvalitet (80-95 %). Desuden er de også certificeret af The Vegan Society, som garanterer, at produkterne ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse og ikke er blevet testet på dyr. Takket være et kompensationsprogram for plantning af nye træer i samarbejde med PRIMAKLIMA e.V. er produktionen af virksomhedens kosmetik desuden CO2-neutral. På Ferwer finder du hele sortimentet af Eco Cosmetics-produkter. Shower gels og deodoranter er kendetegnet ved behagelige dufte, og blandt produkterne finder du også en række mundhygiejneprodukter, babyvenlig kosmetik og solplejeprodukter. Specialprodukter fra mærket omfatter for eksempel shower gel til tatoveret hud og breast firmer.

... více

TOP PRODUKTER

Eco Cosmetics Økologisk brombærtandpasta (75 ml) - fluoridfri

Volumen: 75 ml. Certifikater: ECOCERT økologisk kosmetik, Vegan Society, CO2-neutral. Andelen af økologiske råvarer i den samlede mængde: 10%.

5,90 €

Eco Cosmetics Solid deodorant BIO (50 ml) - med olivenblad og malve

Volumen: 50 ml. Certifikater ECOCERT økologisk kosmetik, Vegan Society, CO2-neutral. Andelen af økologiske råvarer i den samlede mængde: 12%.

8,91 €

Eco Cosmetics Deodorant roll-on BIO (50 ml) - med granatæble og goji

Volumen: 50 ml. Certifikater: ECOCERT økologisk kosmetik, Vegan Society, CO2-neutral. Andelen af økologiske råvarer i den samlede mængde: 15,3 %.

7,90 €


Kategori
Top