Gratis forsendelse over 80 EUR

Sko til børn

(6 produkter)
Selv vores små børn fortjener sko, der er komfortable, ser godt ud og er etisk og bæredygtigt fremstillet med respekt for miljøet og alle levende organismer. Hvis du vil udforske verden for første gang med lethed og glæde, kan du tage dine børns farverige Inkkas-sneakers på. Dette mærkes sko er fremstillet i Mexico efter Fairtrade-principperne, som sikrer en skånsom og retfærdig tilgang ikke kun til miljøet, men også til dem, der fremstiller skoene. De farverige traditionelle stoffer, som udgør Inkass-sneakers, er fremstillet på traditionel vis i hånden i Peru. Større piger vil uden tvivl blive charmeret af de elegante og samtidig legesyge Ladybug sko.

Alle de mærker, du finder på Ferwer, producerer deres produkter etisk og bæredygtigt med vægt på brugen af vedvarende eller naturlige ressourcer, genbrug af affaldsmaterialer, etisk og fair behandling af producenterne og deres ansatte samt respekt for miljøet og alle levende væsener. Bag hver enkelt af dem står interessante og inspirerende mennesker, og hver enkelt har sin egen historie, som du kan blive en del af ved at købe.

... více

TOP PRODUKTER

Inkkas Blue Bird Kids

. Det ikoniske mønster, der lancerede Inkkas-mærket. Bluebird fremstillet i Peru er nu tilgængelig for små opdagelsesrejsende.

52,90 €

21,16 €

Inkkas Black Spectrum Kids

. Ja! Nu er de her endelig - farverige sneakers til børn fra Inkkas. Match med dine små. Overdelen er lavet af det populære peruvianske stof, som suppleres af en blød og behagelig gummisål.

52,90 €

21,16 €

Inkkas Slate Kids

. Du vil også blive forelsket i baby Inkkas! Det stilfulde og ikoniske peruvianske stofmønster vil blive elsket af alle små eventyrfans.

52,90 €

21,16 €

-50%

-39%

-60%
Inkkas Slate Kids
21,16 € 52,90 €

-60%
Inkkas Black Spectrum Kids
21,16 € 52,90 €

-60%
Inkkas Blue Bird Kids
21,16 € 52,90 €

-68%
Inkkas Bald Eagle Kids
16,90 € 52,90 €


Kategori
Top